AANBOD

MIJN AANBOD

Hieronder een overzicht van mijn werkzaamheden

Aanbod 1: VA Flexibel

Los uurtarief

Ideaal als je direct extra handen nodig hebt, maar de benodigde uren nog lastig in te schatten zijn. Ook handig voor een klein project.

Aanbod 2: VA Basis

6-12 uur per maand

Een mooie oplossing voor startende ondernemingen en ondernemers die te weinig uren in een dag hebben. Of het bijhouden van social media.

Aanbod 3: VA Premium

13-24 uur per maand

Het meest uitgebreide abonnement voor ondernemingen die hulp kunnen gebruiken om to do’s af te werken. Het aanpassen van een website valt ook onder deze uren.

Wil je een prijslijst? Deze kan je binnenkort hier downloaden.

werkwijze

Of het nu gaat om een eenmalig project of structurele ondersteuning: je hoeft het als ambitieuze ondernemer niet alleen te doen, ik help je graag.


Neem vrijblijvend contact met mij op om een kennismaking in te plannen. Ik ben heel benieuwd naar jouw uitdagingen, wensen en doelen.


Tijdens het gesprek bespreken we de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking, zoals de werkzaamheden die ik voor je uit handen kan nemen, de periode en het aantal uur dat hierbij komt kijken.


Is er een klik en zijn we beide enthousiast? Dan ga ik voor je aan de slag!


Tijdens de samenwerking werk ik op afstand voor jouw bedrijf. We plannen regelmatig een (online) meeting in. Zo kunnen we het werk afstemmen, kan ik je op de hoogte houden van de voortgang en kan ik met je meedenken waar nodig.


Scroll naar boven